Αποστολέας Θέμα: 64 Bit Vs 32 Bit  (Αναγνώστηκε 473 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ghost_carp

• Member
  • **
  • Reputation Power: 1
  • Ghost_carp δεν ασχολείται καθόλου.
  • Φύλο: Άντρας
  • Apaixtos Member

• Activity - Συμετοχή
    0.67%
64 Bit Vs 32 Bit
« στις: Απρίλιος 12, 2011, 07:02:48 μμ »
Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα για 64 Bit και 32 Bit..
1)      Το 64 Bit Λειτουργικό μου προσφέρει κάτι παραπάνω από το 32 Bit και εάν ναι τι περίπου ?
2)      Τα αρχεία από το Office 64 Bit εργάζονται κανονικά και σε  office 32 Bit  ??
3)      Με τα υπόλοιπα προγράμματα θα συναντήσω τίποτα ιδιαιτερότητες, θα έχω προβλήματα με προγράμματα όπως το Photoshop Gs5 GR ???

Αποσυνδεδεμένος ChrisGR

• Global Moderator
  • Platinum Member
  • Reputation Power: 135
  • ChrisGR είναι επιβλητικός!ChrisGR είναι επιβλητικός!ChrisGR είναι επιβλητικός!ChrisGR είναι επιβλητικός!ChrisGR είναι επιβλητικός!ChrisGR είναι επιβλητικός!ChrisGR είναι επιβλητικός!ChrisGR είναι επιβλητικός!ChrisGR είναι επιβλητικός!ChrisGR είναι επιβλητικός!ChrisGR είναι επιβλητικός!ChrisGR είναι επιβλητικός!
  • Apaixtos Member

• Activity - Συμετοχή
    18%
Απ: 64 Bit Vs 32 Bit
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 12, 2011, 07:26:11 μμ »
Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα για 64 Bit και 32 Bit..
1)      Το 64 Bit Λειτουργικό μου προσφέρει κάτι παραπάνω από το 32 Bit και εάν ναι τι περίπου ?
2)      Τα αρχεία από το Office 64 Bit εργάζονται κανονικά και σε  office 32 Bit  ??
3)      Με τα υπόλοιπα προγράμματα θα συναντήσω τίποτα ιδιαιτερότητες, θα έχω προβλήματα με προγράμματα όπως το Photoshop Gs5 GR ???

Τα 64 bit λειτουργικά μπορούν να διαχειριστούν μνήμη πολύ μεγαλύτερη των 3,2 mb που μπορούν τα 32 bit.
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa366778(v=vs.85).aspx

Oi εφαρμογές και τα προγράμματα που είναι σχεδιασμένα για 32 bit μπορούν να τρέξουν χωρίς κανένα πρόβλημα σε windows 64 bit ,δεν συμβαίνει το ίδιο με τους drivers σε 64 bit συστήματα χρειάζεσαι οπωσδήποτε προγράμματα οδήγησης σχεδιασμένα για 64bit.

Διαφορές στις επιδόσεις μπορεί να δείς αλλά πολύ ελάχιστες σε εφαρμογές που τρέχουν στα 64 bit σε αντίστοιχο λειτουργικό έναντι αυτών των 32 bit .
Σχετικά με το office τα αρχεία που δημιουργείς όπως και σε κάθε πρόγραμμα είναι ανεξάρτητα απο την αρχιτεκτονική του προγράμματος δηλαδή ή 32 ή 64 χρησιμοποιείς αρχεία docx θα παράγεις οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα  σημείωσε πως 64 bit version του office υπάρχει μόνο για το office 2010 ,διάβασε σχετικά :

http://office.microsoft.com/en-us/word-help/choose-the-32-bit-or-64-bit-version-of-microsoft-office-HA010369476.aspx

Κανένα πρόβλημα για το cs5 τρέχει κανονικότατα και σε 32 και 64 bit ,όπως και όλα τα προγράμματα όπως προείπαμε..

"Καλύτερα φτωχός κι ελεύθερος παρά φτωχός και σκλάβος"

Αποσυνδεδεμένος Ghost_carp

• Member
  • **
  • Reputation Power: 1
  • Ghost_carp δεν ασχολείται καθόλου.
  • Apaixtos Member

• Activity - Συμετοχή
    0.67%
Απ: 64 Bit Vs 32 Bit
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 12, 2011, 08:26:38 μμ »
Ευχαριστώ Χρήστο...

Προς το παρόν Μάλλον στέκομαι στα 32 Bit...
Η μνήμη που έχω είναι 4Gb και δεν νομίζω πώς αξίζει τον κόπο ..
Μελλοντικά που θα υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις σε μνήμη θα το ξανασκεφτούμε..

Facebook Comments