Αποστολέας Θέμα: destinator 7 full size  (Αναγνώστηκε 448 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ghost_carp

• Member
  • **
  • Reputation Power: 1
  • Ghost_carp δεν ασχολείται καθόλου.
  • Φύλο: Άντρας
  • Apaixtos Member

• Activity - Συμετοχή
    0.67%
destinator 7 full size
« στις: Απρίλιος 17, 2011, 01:48:26 μμ »
α) Φίλοι μου δουλεύω στο PC (Βασικά όχι εγώ αλλά οι κόρες μου στην Αθήνα) το destinator 7 σε μία ανάλυση περίπου 800χ580 μπορώ τελικά να το δουλέψω σε μεγαλύτερη ανάλυση οποιαδήποτε έκδοση δεν με ενδιαφέρει...

β) Η συγκεκριμένη έκδοση στα χρήσιμα σημεία δεν μου εμφανίζει τις συγκοινωνίες ενώ όλες τις άλλες κατηγορίες τις εμφανίζει, και αυτό αρκετά ζορίζει τις κόρες μου για τις στάσεις του Metro βασικά, δεν ξέρω τι βλακεία έχω κάνει διότι μια παλιά έκδοση χάρτη που είχα μου το εμφάνιζε...

H E L P

Αποσυνδεδεμένος AdreasGr

• Administrator
  • V.I.P
  • Reputation Power: 393
  • AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!
  • Apaixtos Member

• Activity - Συμετοχή
    54%
Απ: destinator 7 full size
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 17, 2011, 05:52:50 μμ »
Βασικά έχω την εντύπωση πως για να μεγαλώσει η ανάλυση θα πρέπει να υποστηρίζετε και από το Skin της εφαρμογής.

Ίσως αν τη μεγαλώσεις πάνω από τα όριά της ίσως να χάνεις κάποιες πληροφορίες.
Δοκίμασε να κάνεις ένα καθάρισμα με το ccleaner για παράδειγμα να καθαρίσουν όλα τα temp κάθε εφαρμογής από τον υπολογιστή.

Στο μενού του Destinator (ρυθμίσεις χάρτη) έχει μια επιλογή για μεγαλύτερες ετικέτες.
 Αυτό σου μεγαλώνει τα γράμματα στις οδούς του χάρτη,το δοκίμασες;;;

Το Να "Κλεβω" Το Κράτος είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ,
Το Να Με Κοροιδευει Και Να Με Κλέβει Αυτό Λέγετε ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.!

• Member
  • **
  • Apaixtos Member

• Activity - Συμετοχή
    0.67%
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 17, 2011, 07:44:19 μμ »
Τελικά βρήκα ένα μικρό (τρελό) προγραμματάκι το Auto sizer setup...

http://www.southbaypc.com/AutoSizer/

Το κακό είναι πώς τρέχει κάθε φορά με τα Windows (αλλά είναι μικρό)...

Τρέχω το Destinator και κατόπιν το AutoSizer..
Στο πάνω πλαίσιο θα εμφανίσει το Destinator  και όλα όσα είναι ανοιχτά, μαρκάρω το Destinator και πατάω το πλήκτρο AutoSize μου εμφανίζει τις επιλογές Maximaze η ακόμη και δικιά μου ανάλυση μπορώ να βάλω, τσεκάρω και το Set Alwayw on Top και τέλος πατάω O.k.
Προσέχω στην κάτω λίστα να είναι μόνο το Destinator  τα άλλα τα διαγράφω τέλος πατάω το πλήκτρο Hide, κλείνω και ξανατρέχω το Destinator ...

Θα εκπλαγούμε με την διαφορά(δείχνει περισσότερους δρόμους πλέον)....

Εφόσον δεν με αρέσει η ρύθμιση μπορώ να ξαναπάω στο AutoSize (κάτω δεξιά) να τσεκάρω στην κάτω λίστα τού AutoSize το Destinator να πατήσω Edit και να κάνω οποιαδήποτε διόρθωση η διαγραφή..

Αποσυνδεδεμένος AdreasGr

• Administrator
  • V.I.P
  • Reputation Power: 393
  • AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!
  • Apaixtos Member

• Activity - Συμετοχή
    54%
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 17, 2011, 08:03:36 μμ »
Αν σου λύνει τα προαναφερόμενα προβλήματα, τότε είσαι μια χαρά.
Αρκεί να μη τρώει αρκετούς πόρους από το σύστημα και να βλέπεις αυτά που θέλεις.

Παράλληλα θα κοιτάζω μήπως και βρω κάτι ώστε να μην σου είναι απαραίτητο το AutoSizer.
Το Να "Κλεβω" Το Κράτος είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ,
Το Να Με Κοροιδευει Και Να Με Κλέβει Αυτό Λέγετε ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.!

• Member
  • **
  • Apaixtos Member

• Activity - Συμετοχή
    0.67%
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 17, 2011, 08:23:34 μμ »
Ανδρέα σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων το πάραπάνω πρόγραμμα λύνη με τον καλύτερο τρόπο το πρόβλημα του μεγέθους, και δεν καταναλώνει ιδιαίτερα θα έλεγα πόρους, μια και το μέγεθος του είναι μικρό, μόλις 270 Kb...

Τώρα παραμένει το πρόβλημα με τα αγαπημένα που δεν υπάρχουν οι Συγκοινωνίες, αλλά θα το ειδούμε μελλοντικά...

Τέλος και μια διόρθωση στο AutoSize εάν τσεκάρουμε το Set Always on Top τότε δεν μπορούμε να ειδούμε άλλο παράθυρο μένει πάντα πάνω αυτό, επομένως λογικότερο είναι να μην το έχουμε τσεκάρει...

Facebook Comments