Αποστολέας Θέμα: Ο πιο επαναστάτης του 2011!  (Αναγνώστηκε 217 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Maxell

• Platinum Member
  • Reputation Power: 48
  • Maxell κάποτε θα να είναι κάποιος…Maxell κάποτε θα να είναι κάποιος…Maxell κάποτε θα να είναι κάποιος…Maxell κάποτε θα να είναι κάποιος…
  • Φύλο: Άντρας
  • Apaixtos Member

• Activity - Συμετοχή
    0%
    • BetGr - Τα Πάντα Για Το Στοίχημα.!
Ο πιο επαναστάτης του 2011!
« στις: Απρίλιος 18, 2011, 09:13:13 πμ »

Συγχαρητήρια.
Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.

Είπε:

<<Η δωροδοκία των χαμηλόβαθμων υπαλλ. λέγεται γρηγορόσημο
        Η δωροδοκία των υψηλόβαθμων υπαλλήλων λάδωμα
        Η δωροδοκία των Διευθυντών/Διοικητών μίζα
        Η δωροδοκία βουλευτών και Υπουργών . χορηγία>>

Αθάνατο και ατελείωτο ελληνικό λεξιλόγιο

Αποσυνδεδεμένος ChrisGR

• Global Moderator
  • Platinum Member
  • Reputation Power: 135
  • ChrisGR είναι επιβλητικός!ChrisGR είναι επιβλητικός!ChrisGR είναι επιβλητικός!ChrisGR είναι επιβλητικός!ChrisGR είναι επιβλητικός!ChrisGR είναι επιβλητικός!ChrisGR είναι επιβλητικός!ChrisGR είναι επιβλητικός!ChrisGR είναι επιβλητικός!ChrisGR είναι επιβλητικός!ChrisGR είναι επιβλητικός!ChrisGR είναι επιβλητικός!
  • Apaixtos Member

• Activity - Συμετοχή
    18%
Απ: Ο πιο επαναστάτης του 2011!
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 18, 2011, 03:05:08 μμ »
Σύγχρονος Διογένης ..ψάχνει να βρεί άνθρωπο όχι με το φανάρι αλλά με την ντουντούκα !!
Αλλά μάταια... λές και μας ψέκασαν όλους με απόσταγμα κουτόχορτου...

"Καλύτερα φτωχός κι ελεύθερος παρά φτωχός και σκλάβος"

Αποσυνδεδεμένος AdreasGr

• Administrator
  • V.I.P
  • Reputation Power: 393
  • AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!
  • Apaixtos Member

• Activity - Συμετοχή
    54%
Απ: Ο πιο επαναστάτης του 2011!
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 18, 2011, 03:59:40 μμ »
Δεν μας ψέκασαν κουτόχορτο, απλά σαν αυτόν τον άνθρωπο που πονάει πραγματικά από τα μέτρα της κυβέρνησης δεν είναι πάνω από 200.000 χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα.

Λίγο πολύ όλοι μας, βάζω και τον εαυτό μου μέσα, είμαστε βολεμένοι καλά στο σύστημα, και όλοι κάπου έχουμε την υποχρέωσή μας.

Αυτός ο άνθρωπος θεωρείτε τρελός από τους περισσότερους περαστικούς εκεί, και όμως όλοι ξέρουμε ότι λέει την αλήθεια, απλά εκεί είναι μόνος του.

Εμένα μου αρκεί που υπάρχει αυτή τη στιγμή σπίθα, κάνω υπομονή να γίνει φωτιά, και όταν θα γίνει πύρινη λαίλαπα, θα είμαι και εγώ κομμάτι της για να σωθεί πραγματικά αυτός ο τόπος.

Η ώρα πλησιάζει κύριοι και κυρίες και όταν γίνει η επανάσταση πρέπει να γίνει μέχρι τέλους...
Το Να "Κλεβω" Το Κράτος είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ,
Το Να Με Κοροιδευει Και Να Με Κλέβει Αυτό Λέγετε ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.!

Facebook Comments