Αποστολέας Θέμα: ΣΟΚ Επιστράτευση ....εξετάζεται αυτή την ώρα !!!!!!  (Αναγνώστηκε 428 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος AdreasGr

• Administrator
  • V.I.P
  • Reputation Power: 393
  • AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!
  • Φύλο: Άντρας
  • Apaixtos Member

• Activity - Συμετοχή
    54%
ΣΟΚ Επιστράτευση ....εξετάζεται αυτή την ώρα !!!!!!
« στις: Σεπτέμβριος 19, 2011, 06:57:20 πμ »

Σύμφωνα με απόλυτα .... έγκυρη και διαβαθμισμένη πηγή, όπως υποστηρίζει το Aegeantimes.gr, πριν από λίγο, η Κυπριακή Κυβέρνηση ενημέρωσε τις μονάδες του ΝΑΤΟ…

που εδρεύουν στην περιοχή, ότι όχι απλά προχωρά σε αύξηση των μέτρων επιφυλακής, αλλά «εξετάζει και την πιθανότητα επιστράτευσης»!   

Η είδηση αυτή που μεταφέρει ο συγκεκριμένος ιστότοπος, διασταυρώθηκε όπως αναφέρει ο συντάκτης του και από ανεξάρτητη πηγή και όπως αντιλαμβάνεται κανείς αποτελεί μια σημαντικότατη εξέλιξη στην περιοχή που αποδεικνύει ότι οι Κύπριοι αδερφοί μας αναμένουν την κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων στις αμέσως επόμενες ώρες.

Aυτή η είδηση έρχεται να επαληθεύσει και όσα τόνιζε επανειλημμένα η prionokordela.gr τα τελευταία 24ωρο για έντονη κινητικότητα στην περιοχή και κρίσιμο 48ωρο… 

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες λοιπόν, επίλεκτες εφεδρείες έχουν ήδη κληθεί να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να παρουσιαστούν, γιατί υπάρχει έντονη ανησυχία στην Κύπρο ότι οι Τούρκοι σχεδιάζουν πολεμική ενέργεια σε βάρος της, ειδικά και μετά τις συνεχείς καταπλεύσεις πολεμικών πλοίων στα κατεχόμενα που «ξεφορτώνουν» στις ακτές των κατεχομένων Τούρκους κομάντος, τις τελευταίες ημέρες, με το προκάλυμμα των δήθεν ασκήσεων.

Οι Τούρκοι έχουν στην περιοχή, σύμφωνα με το Ελληνικό Πεντάγωνο, 2 τουρκικές φρεγάτες, 1 κορβέτα, 1 σκάφος υποστήριξης καθώς και 1 υποβρύχιο, που βρίσκονται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα νοτίως του Καστελόριζου, με εντολές να αποπλεύσουν ανά πάσα στιγμή!

prionokordela.gr
Το Να "Κλεβω" Το Κράτος είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ,
Το Να Με Κοροιδευει Και Να Με Κλέβει Αυτό Λέγετε ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.!

Αποσυνδεδεμένος mythos

• Member
  • **
  • Reputation Power: 5
  • mythos δεν ασχολείται καθόλου.
  • Apaixtos Member

• Activity - Συμετοχή
    0%
Απ: ΣΟΚ Επιστράτευση ....εξετάζεται αυτή την ώρα !!!!!!
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 19, 2011, 11:28:47 πμ »
Επιστράτευση δεν έχει γίνει ακόμα. Ισως κάνανε σε ορισμένες μόνο ειδικότητες απο οτι έμαθα απο ένα Κύπριο.

Αποσυνδεδεμένος AdreasGr

• Administrator
  • V.I.P
  • Reputation Power: 393
  • AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!AdreasGr είναι επιβλητικός!
  • Apaixtos Member

• Activity - Συμετοχή
    54%
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 19, 2011, 12:38:05 μμ »
Σίγουρα δεν έχει γίνει απλά τα πράγματα είναι σε τεντωμένο σχοινί και υπάρχει ιδιαίτερη ηρεμία στη περιοχή από πολλές απόψεις.!
Το Να "Κλεβω" Το Κράτος είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ,
Το Να Με Κοροιδευει Και Να Με Κλέβει Αυτό Λέγετε ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.!

Αποσυνδεδεμένος Maxell

• Platinum Member
  • Reputation Power: 48
  • Maxell κάποτε θα να είναι κάποιος…Maxell κάποτε θα να είναι κάποιος…Maxell κάποτε θα να είναι κάποιος…Maxell κάποτε θα να είναι κάποιος…
  • Apaixtos Member

• Activity - Συμετοχή
    0%
    • BetGr - Τα Πάντα Για Το Στοίχημα.!
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 19, 2011, 12:59:51 μμ »
Θα μου επιτρέψετε να πω τι γνώμη μου από τη μεριά μου και σας τονίζω πως ίσως ενοχλήσει αρκετούς ή άποψή μου. Δεν με ενοχλεί να με πουν ρατσιστή ή ότι άλλο θέλουν.

Δεν με ενδιαφέρει τίποτα πραγματικά για την Κύπρο, αύριο κιόλας αν γινόταν να την έπαιρναν οι Τούρκοι, χάρη θα κάνανε σε όλον τον πλανήτη.

Τα δικά μας παιδιά τα ελληνόπουλα σκέφτομαι που είναι στην Κύπρο.
Λυπάμαι που είμαι φορολογούμενος και ένα μέρος των χρημάτων μου πηγαίνει εκεί κάθε χρόνο.
Πραγματικά δεν το αξίζουν και δεν μπορώ να ξεχάσω την ιστορία, πώς έγιναν τα γεγονότα τότε και πως συμπεριφέρονται οι Κύπριοι σήμερα.

Και μόλις τώρα θα σας εξηγήσω το γιατί.

Από τη λίγη ιστορία που γνωρίζω μεγάλο μέρος ευθύνης είχαν οι Άγγλοι που ήταν τότε στο νησί. Οι Άγγλοι τους πρόδωσαν και οι Τούρκοι έκαναν την απόβαση στη Κύπρο.
Μετά από χρόνια βλέπω μια Κύπρο η οποία ζουν σαν Άγγλοι, επισκέπτεσαι τη χώρα τους και πρώτα σου μιλάνε αγγλικά και μετά αν θέλουν σου μιλούν ελληνικά...

Οδηγούν όπως οι Άγγλοι από τα αριστερά του δρόμου με δεξιοτίμονα αυτοκίνητα.
Όταν δε έρχονται στην Ελλάδα είτε να σπουδάσουν είτε για δουλειές, έρχονται μαραμένοι αλλά όταν βρεθούν μαζί με άλλους κάνουν το μικρό γκέτο τους και εκεί φανερώνουν πραγματικά ποιοι είναι.

Και από προσωπική άποψη 15 Κύπριους έχω γνωρίσει οι 13 είναι για την κρεμάλα.
Δεν λέω ότι είναι όλοι έτσι αλλά το 80% στατιστικά για μένα είναι.

Ας τους φορτωθεί η Αγγλία και όχι εμείς, γιατί αλλού τρώνε αλλού πίνουν και αλλού πάνε και το δίνουν.

Γιατί το λοιπόν να με νοιάζει για το αν οι Τούρκοι την πάρουν ή όχι.
Όχι κύριοι δεν με νοιάζει καθόλου. Ας μου έδειχναν περισσότεροι σημασία και σεβασμό σαν Έλληνα για να είχα άλλη γνώμη.

Ναι να πολεμήσω για την Ελλάδα, αλλά για την Κύπρο ποτέ.!

Και σε όποιον αρέσω, αυτό πιστεύω αυτό λέω σαν Έλληνας φορολογούμενος πολίτης.!
Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.

Είπε:

<<Η δωροδοκία των χαμηλόβαθμων υπαλλ. λέγεται γρηγορόσημο
        Η δωροδοκία των υψηλόβαθμων υπαλλήλων λάδωμα
        Η δωροδοκία των Διευθυντών/Διοικητών μίζα
        Η δωροδοκία βουλευτών και Υπουργών . χορηγία>>

Αθάνατο και ατελείωτο ελληνικό λεξιλόγιο

Facebook Comments